Brigifotó - esküvői fotós és rendezvény fotózás

RSS Brigifotó - esküvői fotós és rendezvény fotózás
A bemutatkozásom azzal kezdeném, miután érettségi után Londonban kötöttem ki, ahol mindjárt 5 évre ott is ragadtam, így folyékonyan megtanultam angolul és felsőfokú nyelvvizsgát is szereztem. A fotózás gyerekkorom óta érdekelt, de Angliában nyílt először lehetőségem elmenni egy fotós tanfolyamra. Ott kötöttem életre szóló barátságot Carl Weissel, akiról sokan tudják, hogy azóta rendszeresen jár Magyarországra. Ott vásároltam meg az első progi Canon fényképezőgépemet is.
Később, Bajára visszatérve megérintett a digitális fotózás, a képszerkesztés, így beletanultam a Photoshop, és más képszerkesztő programok használatába.
Elsősorban embereket, arcokat, portrékat szeretek fotózni, ezért is választottam fő foglalkozásomnak az esküvői fotózást. A mai napig minden szertartáson megérint, ahogyan két szerelmes pár örök hűséget fogad egymásnak. Többféle esküvői csomaggal állok a házasulandók rendelkezésére, így szívesen vállalok akár egész napos fotózást is, amely a délelőtti előkészületek megörökítésével indul, majd a kikérővel folytatódik, ahonnan a polgármesteri hivatalba és a templomba látogatunk. Ha nincs esküvői videós, akkor folyamatosan még video felvételeket is készítek. Délután külön kiemelem a kreatív fotózást, amelyre mindenképp legalább 2 órát kell tervezni, hogy valóban szép és művészi fotókat tudjak készíteni. Este a lakodalom akár reggelig is eltarthat, én mindenképp megvárom a menyasszonytáncot és a holdvény keringőt. A templomi fotózáskor és különösen a holdvény keringő megörökítésekor jön elő, ha valakinek profi felszerelése van, hiszen sötétben egy amatőr géppel nem lehet szép képeket készíteni.
Mire a nászútról hazatértek, addigra én is elkészülök a fotók retusálásával, amiket a honlapomon megtekinthettek és rendelhettek is belőle.
Persze nem csak esküvői fotózást vállalok, hiszen stúdiómban glamour és családi fotózásokra várok mindenkit.
Cégeknek pedig rendezvény, üzleti és céges fotózással, valamint grafikai munkákkal állok a rendelkezésére.

Kattints a leírásban szereplő weboldalra és ha tetszett akkor térj vissza hozzánk és értékeld: Brigifotó - esküvői fotós és rendezvény fotózás, és ha nem éppen ezt kerested akkor nézd meg az azonos kategóriájú oldalainkat is: Vállalkozás

brigifoto.hu
3
0.0/5 értékelés 0 szavazatból
0
2019-01-22
Brigifotó - esküvői fotós és rendezvény fotózás

Hasonló oldalak: Brigifotó - esküvői fotós és rendezvény fotózás

Kubio, stílus a hulladéktárolásban
Kubio kukatároló a szelektív hulladékgyűjtő kukák tárolására Ne rejtegesse tovább...
Szlovák vállalkozás alapítása
Szlovák vállalkozás alapításához érdemes mindenképp megbízható és tapasztalattal...
gazpalackfutar.com
A leggyorsabb és legegyszerűbb megoldás "gázos" ügyek elintézésére. Budapest és 20...
Biztonsági őr tanfolyam Budapesten
A leggyorsabban elvégezhető piacképes Állami OKJ képzés a régi nevén Biztonsági őr...
Regisztrált villanyszerelő
Regisztrált villanyszerelőkkel foglalkozó oldal. A regisztrált szerelők olyan speciális...
 
Powered by Magyar webkatalógus © 2007 - 2023    Generated in 0.072 Queries: 0    Kapcsolat    Hírlevél    Link beküldés feltételei